Reis naar vruchtbaarheid

Steeds meer vrouwen willen meer bewust zijn van hun lichaam en gezondheid. Soms vanuit een kinderwens, maar ook om te kunnen bloeien in relaties en het werk. Daarvoor bied ik samen met een aantal teamleden van het landelijk Zobevalik-team de Reis naar Natuurlijk en Bewust Vruchtbaar Zijn aan. De Reis bestaat uit 4 fases met 4 sessies en tussendoor acties, zodat je bewust wordt van je lichaam en leven(geschiedenis) en in beweging komt. Met het versterken van jouw body-mind-link leer je de omgeving beïnvloeden in belang van je systemen, organen en cellen. Via de 4 fases maak je een Reis van je voorgeschiedenis naar je toekomst en bespreek je:

  • Je eigen wijsheid: je taal, relatie met je lichaam, ritmes, cycli en bewustzijn in je huidige leven

Maak verbinding tussen je emoties, je eigen familiegeschiedenis en je vruchtbaarheid en verander je zelfbeeld en je fysiologie! De Reis is voor de vrouw die:

Vanuit het Zobevalik centrum werken wij met vrouwen in de geboortewereld. Zij ervaren allemaal dat deze wereld rondom vrouwelijkheid, vruchtbaarheid en geboorte ‘op slot zit’. Wij willen met deze Reis vrouwen uitnodigen om over deze belangrijke onderwerpen te praten, zodat je vertrouwd raakt met (de veranderingen van) je lichaam en ook over je lijf, menstruaties, zwangerschap, bevalling, moederschap en gezondheid leert spreken. Ben jij benieuwd wat deze Reis voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op en bel of mail me. De Reis kost 440,00 euro (BTW-vrij) en kan elk moment gestart worden. De 4 sessies worden afgestemd op jouw Reis, wensen en mogelijkheden.

Powered by webXpress