Zo Beval ik workshop
Wist je dat de emoties die je ervaart van invloed zijn op hoe je baby zich ontwikkelt? Stel je voor dat je in een bootje op een stromachtige zee zit, of op een luchtbedje in de zon op een kalm meer. Wat is fijner, Ik neem aan dat je voor het laatste gaat. Voor je baby ben jij de wereld en positieve en negatieve emoties zorgen voor een andere omgeving waar je baby in dobbert.

In de ééndaagse Zo beval ik workshop, ga je naar binnen en onderzoek je wat voor jou prettig is en wat juist niet. Je leert ontspannen zodat je een prettige leefomgeving voor je baby creeert. Bovendien leer je wat je behoeftes zijn en om ze uit te spreken naar anderen. 


Van tevoren krijg je het Zo beval ik Doeboek: Ik beval in vertrouwen toegestuurd. In dit boek ga je op zoek naar wat voor jou belangrijk is. Tijdens de workshop ben je samen met maximaal 3 andere aanstaande moeders en ga je je verdiepen in hoe jij je bevalling en alles eromheen wilt ervaren. Je lijf maakt een grote verandering door en met deze workshop krijg je emotionele verdieping op het transformatieproces dat er aan de gang is. Want hoe jij je voelt tijdens de zwangerschap en bevalling heeft invloed op je baby.

Deze dag is inclusief een heerlijke lunch. Ook kan er een partneravond gepland worden.

En als bonus hebben we na de bevalling (telefonisch) contact om te kijken hoe het emotioneel met jou gaat.

Data:

Maandag 6 februari 10-15 uur (partneravond in overleg 19.30-21.30)

Prijs tot 31-maart: € 150,- €135,- (incl. partneravond €200,- €180,-)

Wil jij moeder worden vanuit rust en vertrouwen, dan is dit de workshop voor jou!

De workshop wordt in principe gegeven in Emmen en Ureterp, maar kan op verzoek ook elders worden gegeven. Past de datum niet? Bel of app gerust voor informatie en voor de mogelijkheden naar 06-22779884

Locatie: Chrysalis, Handelsweg 14, 7826 TC Emmen

Vertel me meer over de workshop

 

 Powered by webXpress