Home

Hallo, fijn dat je mij hebt gevonden.

Ik ben Petra Bouma, lactatiekundige, draagconsulent en geboortetraumaconsulent en Ik wil je graag helpen

Borstvoeding
Borstvoeding geeft een solide basis voor lichamelijke en geestelijke gezondheid van je kind. Het is, naast het feit dat het de meest natuurlijke, gezonde en goedkope voeding is, dat er bestaat, een communicatie- en bindingsproces tussen moeder en kind. Het geven van borstvoeding stimuleert gedrag waarbij de moeder reageert op signalen die haar baby afgeeft. Dit geeft een diep gevoel van vertrouwen en veiligheid bij de baby.

Dragen in een draagdoek
Het dragen in een draagdoek maakt ook dat een baby, door de nabijheid van de moeder zich veilig en beschermd voelt. Voor de moeder is het rustgevend als je baby kalm en tevreden is. Het is bovendien praktisch om je kind in de draagdoek te dragen. Je hebt beide handen vrij om andere dingen te doen.

Geboortetraumatherapie
Soms verloopt de periode rond de geboorte van je kindje anders dan je van tevoren had gedacht of gehoopt. Je merkt dat je met negatieve gevoelens terugdenkt aan je zwangerschap, de bevalling, kraamtijd of (gemiste) borstvoedingsperiode.

Als je denkt dat ik je ergens mee kan helpen, neem dan contact met mij op. Je kunt mij bellen, maar ik ben ook te bereiken via Whatsapp of via het contactformulier

Powered by webXpress